Kutso Anaokulu Protokolü İmzalandı

“KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ANAOKULU” PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Başkan GÜRAL; “Bu okul Kütahya’da el ele vererek bazı işleri yapma konusunda güzel örneklerden bir tanesi olacaktır.”

Yönetim Kurulu Başkanımız Nafi Güral; “Bizleri yüreklendiren söylemleriniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Bu okul her ne kadar Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılıyor gibi görünse de aslında Kütahyalı işadamları tarafından yapılıyor. Ticaret ve Sanayi Odamız buna bir önderlik öncülük ediyor.” dedi.

Başkan GÜRAL; “Huzurunuza bu kadar eğitim gönüllüsü olarak geldik. Bu yapının bir başka önemli tarafı da Kütahya’da el ele vererek bazı işleri yapma konusunda güzel örneklerden bir tanesi olacaktır. Bu anlamda da bu proje bizi çok heyecanlandırıyor. İnşallah en kısa zamanda bunun hayata geçirilmesini öğretime açılmasını görürüz ve hemen sonrasında da yeni okulların inşası konusunda kendimizde bir görev buluruz” diyerek devam etti.

Bu görev vesilesiyle yeni okullar yapmayı temenni ettiklerini ifade eden Güral, “Sizlere de çok teşekkür ediyoruz. Özellikle okul öncesi eğitime verdiğiniz önem ve destek bu konudaki gelişmelerimizi hızlandıracaktır” dedi.

Bir ay içerisinde başlanması beklenen ve % 100 eğitime destek kapsamında inşa edilecek anaokulu tamamlandığında “KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ANAOKULU” ismini alacak.

Comments are closed.