Kutso Üyeleri Değişime Ayak Uydurabilmeli

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral yaptığı konuşmada; “Artık bayiliklerden, fiyat artışlarından, stoklardan, paradan para kazanmak devri çoktan geçti. Akıllı ve çağdaş iş adamlarının para kazanmaları devri başladı. Ekonomi kendi kurallarını kendisi koyar, kimse bireysel olarak bu kuralları değiştiremez, ekonominin genel kurallarının dişlileri arasında ezilmeyelim” dedi.

Ekonomik göstergelerin olumlu yönde olduğunu, ama 2009 yılına göre 2010 yılında gerçekleşen artışların dağılımında dengelerin, değişime ayak uydurabilen firmalar lehine geliştiğini, KUTSO üyelerinin bu değişime ayak uydurabilmeleri için Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu noktada göreve hazır beklediğini ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, “ İş adamlarının ayaklarını yere sağlam basmaları gerektiğini ifade ederek ; “Her zaman için gözümüz kendimize uygun zirvelerde olacak ama ayaklarımızı yere sağlam basacağız. Unutmayalım ki, cehaletin egemen olduğu toplumlarda bilim, fen, sanat gelişmez, fakirliğin egemen olduğu toplumlarda sermaye birikimi gerçekleşmez. Sermayenin gelişmediği toplumlarda sosyal yaşam seviyesi gelişmez, sosyal yaşam seviyesinin gelişmediği toplumlarda, hayatımızı beklediğimiz değerlerde yaşayamayız.” dedi.

Comments are closed.