Nafi Güral: Biz varsak küçülme olmaz

Serdal Adalı’nın listesinde yer alan Nafi Güral, FANATİK’in sorularını yanıtladı. Beşiktaşlı oluşundan, Adalı’nın listesine girişine kadar her şeyi anlatan Güral, taraftara da mesaj verdi: Artık hepsi başı dik yürüyecek.

4. sınıfta Beşiktaşlı oldum

Beşiktaşlı olmam çok enteresan. İlkokul 4. sınıfa giderken beden eğitimi öğretmenimiz “Top bulursanız maç yaparız” dedi. Bir kişide top vardı. O da Siyah-Beyaz. Okul takımının adını da Kartalspor koymuştuk. Hocamız havası olduğu için Kara Kartal diye değiştirdi.
İşte o günden beridir Beşiktaşlıyım. Yönetime gelirsek Türkiye’de 4. sınıfa giden her öğrenciye Beşiktaş forması dağıtıp, benim gibi Beşiktaşlı olmalarını sağlayacağım.

Taraftar başı dik yürüyecek

Bizim olduğumuz yerde küçülme olmaz. Bambaşka bir taraftar profiline sahibiz. Ancak herkes eziklik içinde. Küçülme yüzünden moraller sıfır. Bunu terse çevireceğiz. Bunu ‘büyük paralar harcayıp kulübün parasını sokağa atacaklar’ diye algılamasınlar. Elbette yıldız futbolcu olacak. Fakat gerektiğinde kendimiz maliyeti karşılayacağız.


Dünya takımı olacağız

Hedef elbette futbol olacak. Ama tüm branşlarda şampiyonluk mücadelesi verilecek. Kapanan şubeler açılacak.
Yenileri eklenecek. Futbolcu ufkumuz çok geniş. Formamızdaki yıldız sayısı rakiplerimizden fazla olacak. Bu konuda çok ciddiyiz. Portekiz başbakanı kim deseler bilen çıkmaz. Oyuncuları sorsanız birçok isim söylenir. İşte Beşiktaş denilince dünyanın her yerinde bilinen bir marka yaratacağız.

Serdal Adalı suçsuz

Kupa maçının her şeyi ortada. Serdal Adalı’nın başına gelenler de. İlk günden beri Beşiktaş’ın suni gündem ile bu işe çekildiğini biliyoruz. UEFA’nın açıklamasından sonra camiadan inanılmaz bir destek daha gördük. İnsanlar haksızlık karşısında hak arama direnişi içindeler. Bu gücümüze güç katıyor.

Kapımı çalan olmadı

Bu güne kadar yöneticiler, sponsorluk veya başka konularda kapımı çalmadı. Serdal Adalı davet etti. Oturup konuştuk. Projelerini ortaya koydu. Hepsini başaracağının imajını ve inancını verdi. Öyle ki, kulübün önü açılacak. Rakiplerini yakalayıp, önüne geçecek. Öyle olmasaydı teşekkür eder ekipte yer almazdım.

Kaynak : fanatik.com.tr

Comments are closed.