Nafi Güral, TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu Toplantısına Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 1 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilen 69.Genel Kurul Toplantısının ve başkanlık seçiminin ardından, TOBB konsey, komisyon ve kurulları oluşturuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, TOBB Yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığı ile TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu’nda görevlendirildi.

TOBB çatısı altındaki çeşitli ticaret odası, sanayi odası, ticaret ve sanayi odası, ticaret borsası başkanlarının görev aldığı ve 25 kişiden oluşan TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu’nun 02 Eylül 2013 tarihinde yapılan toplantısına, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral da katıldı.

Ekonomi ve iş dünyasına dair stratejileri belirleyici bir yapıda oluşturulan ve başkanlığını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu’nda, TOBB’daki birim ve kurullar arasında ve/veya diğer kurumlarla etkin koordinasyon içinde Başkanlık faaliyetlerinin planlanmasına yönelik çalışmalar yürütülerek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin hedeflerine ulaşmasını sağlayacak stratejiler oluşturulacak ve geliştirilecek.

Comments are closed.